Close sidebar
Close sidebar

Morți suspecte în Baia Mare! O tânără și-a găsit părinții într-o baltă de sânge. Alți doi soți, descoperiți morți în locuință

Două cazuri șocante la Baia Mare! Anchetatorii au în lucru două anchete misterioase.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

În primul caz, o tânără și-a găsit părinții într-o baltă de sânge. Mama ei abia mai respira și a fost dusă de urgență la spital unde se luptă să trăiască.

Totul a ieșit la iveală după ce o colega de-ale femeii a sunat pe fiica acesteia să o anunțe că nu a venit la muncă. Îngrijorată, fata a plecat de la școală, iar pe drum a sunat după ajutor.

Ajunsă acasă, cei doi părinți de 47 de ani, respectiv 38 de ani, au fost găsiți într-o baltă de sânge. Anchetatorii cred că a fost vorba despre o ceartă conjugală. Oamenii legii cred că bărbatul a lovit-o pe femeie, apoi a încercat să-și ia viața. Deocamdată nu sunt puse la cap toate detaliile.

Citeste si: Veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram! Firma lor a pierdut un proces cu Poliţia!

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cele două cazuri nu au legătură, ci au avut loc la câțiva kilometri distanță.

În cel de-al doilea caz de crimă un bărbat şi o femeie au fost găsiţi fără suflare într-un apartament. Legiştii spun că ambii ar fi murit în urmă cu câteva zile şi au avut şi ei parte de un sfârşit tragic.

“De joi nu s-a mai auzit nicio mişcare. Era un bărbat respectuos, dar anturajul. Femeia era una fără casă, a străzii. Înainte de a se întâmpla au fost discuţii. Spunea el, tu mă ameninţi la mine în casă? Veneau la el tot felul de bărbaţi din cartier, mai locuiau la el. Era zugrav, a mai fost şi în străinătate. Scandal a mai fost aici pe scară.”

Citeste si: Coșmarul continuă pentru românii deveniți sclavi în Libia

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru omor, iar procurorii încearcă să elucideze misterul celor două crime.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI