Close sidebar
Close sidebar

Moș Crăciun 2022: Idei de cadouri frumoase pentru acest an

Moș Crăciun 2022. Perioada sărbătorilor a venit, așa că toți suntem prinși de febra cumpărăturilor. Știm că vă doriți să faceți celor dragi cadouri alese, așa că noi vă venim în ajutor cu câteva idei.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moș Crăciun 2022.  Ca să reușești să-i surprinzi plăcut pe cei dragi, îți prezentăm opt idei de cadouri de Crăciun. Cu siguranță cei dragi vor fi foarte entuziasmați de acestea!

Espressor pentru o dimineață aromată

Dacă iubitul sau iubita nu concep să înceapă ziua fără o cafea, atunci un espressor este varianta ideală de Crăciun.

Acest cadou îi va îmbia toate simțurile.

Papilele gustative vor fi cu adevărat răsfățate! 

Organizator de birou

Jumătatea ta este o persoană responsabilă și căreia îi place să fie cât mai organizată? Ei bine, anul acesta poate deveni foarte organizată cu ajutorul acestui cadou fantastic.

Un organizator de birou îți va ajuta jumătatea să își păstreze lucrurile în ordine. 

Ceas de perete elegant

Dacă jumătatea ta este stilată, ei bine, locuința trebuie să fie la fel de elegantă. O idee foarte bună de Crăciun este un ceas de perete cu un design elegant. Nimic nu poate comunica personalitatea mai bine decât o decorațiune care îți sare în ochi.

Joc de șah pentru iubitorii de strategie

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Jumătății tale îi place să își antreneze mușchii minții? Ei bine, un joc de șah este cadoul ideal și foarte benefic pentru o persoană care vrea să își țină mintea antrenată. 

O tablă de șah este un dar clasic, dar extrem de rafinat pentru jumătatea ta.

O partidă cu prietenii sau chiar cu tine, poate condimenta serile în care simte nevoia de evadare din online. Alege un set cu design deosebit pentru a deveni o piesă de rezistență a esteticii din locuința sa și a comunica despre pasiunea sa tuturor celor care îi calcă pragul. 

O cutie muzicală personalizată

Iată un obiect clasic, care nu se va demoda niciodată. Aduce bucuria copilăriei și nostalgia altor vremuri, iar acum ai posibilitatea să oferi cadou de Crăciun o cutie muzicală cu melodia preferată, astfel încât, la deschiderea darului, cea care îl primește să fie pur și simplu fericită.

Ca să înnobilezi acest gest delicat, adaugă în interiorul cutiei și o mică bijuterie. Dacă te-ai hotărât să oferi acest cadou original unui domn, poți să pui în cutie un ac de cravată sau o tabacheră de argint. Vei reuși să-ți arăți sentimentele față de persoana respectivă cu stil și delicatețe.

O vacanță last minute surpriză

Un cadou reușit nu este neapărat un obiect, poate să fie și o excursie în locurile pe care persoana iubită visează de ani de zile să le viziteze. Dacă nu ai reușit până acum acest lucru, află  ce poți face cu voucherele de vacanță  în perioada următoare și rezervă o vacanță last minute surpriză, care va face senzație în momentul în care vă oferiți unii altora cadouri de Crăciun.

O experiență de relaxare

Achiziționează un voucher pentru o vizită la un spa de lux, o zi la un centru de tratamente cosmetice sau o sesiune de styling și fashion coaching. Cadoul tău va fi foarte apreciat, fiindcă persoana care îl primește se poate bucura de o experiență de relaxare așa cum își dorește. În plus, poate alege chiar ea momentul când vrea să folosească acest voucher, nu este condiționată de o anumită zi din perioada sărbătorilor.

Un buchet de flori din bomboane

Suntem obișnuiți să primim și să dăruim dulciuri de Crăciun, dar vei impresiona pe toată lumea dacă oferi bomboane sub formă de buchet, aranjamente florale cu dulciuri sau flori făcute din caramele, ciocolată și marțipan.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Crăciun Fericit 2022: Mesaje, urări, felicitări și mesaje frumoase pentru Nașterea Domnului

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI