Close sidebar
Close sidebar

Moscova, printre cele mai restrictive orașe privind măsurile împotriva COVID-19

Carantina parţială a fost instituită la Moscova. Vor fi deschise numai supermarketurile şi farmaciile, iar şcolile şi grădiniţele vor fi închise.

Diana Bostan,

Restricții Moscova

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moscova a intrat joi în cele mai stricte restricţii legate de Covid-19 din mai mult de un an. Noile măsuri au fost adoptate, după ce numărul de infectări a explodat, iar rata de vaccinare este scăzută.

Carantină parțială la Moscova

Vor fi deschise numai supermarketurile şi farmaciile, iar şcolile şi grădiniţele vor fi închise, a fost impusă înaintea unei opriri a tuturor activităţilor la nivel naţional, din 30 octombrie.

Și alte regiuni au decis să intre în carantină parţială începând de joi sau chiar mai devreme, pentru a reduce numărul infectărilor înainte de iniţiativa națională.

Oficialii au raportat joi un maxim istoric de 1.159 de decese provocate de COVID-19 la nivel naţional în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul de infecţii zilnice a depăşit bariera de 40.000 pentru prima dată.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O altă propunere este ca toţi parlamentarii să se vaccineze şi a sugerat ca cei care refuză să lucreze de la distanţă.

”Imaginaţi-vă consecinţele pentru ţară dacă Parlamentul încetează să funcţioneze”, a spus Volodin camerei inferioare. În fiecare zi vedem cum… colegii noştri ajung în paturi de spital”, a spus Preşedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin.

Citeste si: Tulpina Delta de coronavirus se transmite cu uşurinţă de la vaccinați la persoanele din aceeași locuinţă- studiu

Rușii sunt sceptici când vine vorba de vaccinare

Unii ruși spun că ezită din cauza neîncrederii faţă de autorităţi, în timp ce alţii sunt îngrijorați cu privire la siguranţa vaccinurilor.

Datele oficiale arată că 49,1 milioane de ruşi au fost complet vaccinaţi.

Populaţia totală, excluzând Crimeea anexată, este estimată oficial la aproximativ 144 de milioane.

Citeste si: Maratonul vaccinarii în Capitală în fiecare weekend, până la sfârșitul anului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI