Ionela Prodan, care a decedat pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, a înfințat, în 1992, firma „Comprod Ionela SRL”, prin care își desfășura activitățile din domeniul muzicii populare. Cu puțin timp înainte să moară, Ionela Prodan le-a cedat firma fiicei sale, Anamaria, și soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

Ionela Prodan
Ionela Prodan avea casa plină cu icoane

Societatea comercială și-a schimbat denumirea în „Reghe Building SRL”, iar domeniul de activitate al acesteia a devenit  „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Cu toate acestea, firma  nu a fost folosită pentru afaceri imobiliare, ci pentru intermedierea unor transferuri de fotbalişti, efectuate de Anamaria Prodan, care este impresar. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a recunoscut! ”Am fost de câteva ori la Gigi la pușcărie”! Ce i-a spus atunci când l-a vizitat pe afacerist în arest!

Citeste si: Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai? Vezi motivul pentru care Anamaria şi Reghe ar putea fi obligaţi să părăsească Emiratele Arabe Unite!

Citeste si: Laurenţiu Reghecampf a fost la un pas să fie asasinat de interlopii sârbi: „A venit ăla şi l-a ameninţat să dea banii înapoi!” Vezi când s-a întâmplat asta

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan se ocupă cu intermedierea transferurilor de fotbaliști

Gaura financiară a firmei Anamariei Prodan e de peste 500.000 de euro

„Firma pe care familia Reghecampf o deţine, “Reghe Building SRL”, a fost utilizată şi în perfectarea unor transferuri”, a dezvăluit Pro Sport.

Între timp, firma a trecut la domeniul de activitate „alte activități sportive”, ceea ce înseamnă că firma se ocupă doar cu intermedierea transferurilor de fotbaliști. “Reghe Building SRL” a fost mereu pe profit în ultimii ani: 274.063 de lei (în 2016), 359.618 lei (în 2017) şi 397.247 de lei (în 2018). Astfel, câştigul total adus de firmă în această perioadă a fost de 1.030.928 lei, adică aproximativ 230.000 de euro.

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru 2019, arată, însă, că firma a înregistrat un recul puternic. Astfel, s-a bifat o pierdere de 135.053 de lei (aproximativ 30.000 de euro), în timp ce datoriile, la finalul lui 2019, erau de 2.565.131 lei (aproximativ 530.000 de euro). Dacă adunăm deficitul și restanțele, reiese că “Reghe Building SRL” a înregistrat, în 2019, o gaură financiară de aproximativ 560.000 de euro.

Anamaria Prodan și Reghecampf
Anamaria Prodan, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si