Ionela Prodan a fost una dintre cele mai bogate cantarete de muzica populara, insa averea ei a fost cu mult mai mare decat se cunoaste. Mama Anamariei Prodan a sustinut, in ultimii ani din viata, ca a avut circa zece milioane euro in conturile unei banci, iar suma s-a „evaporat” fara ca ea sa stie. Ionela Prodan a acuzat la vremea respectiva ca retragerile s-au facut fara stirea ei, de catre persoane necunoscute.

Ea a dat in judecata banca, insa a pierdut procesul cu putin timp inainte sa moara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Conform informatiilor aparute in presa, Ionela Prodan a pierdut acest proces, dupa ce judecatorii au considerat ca faptele s-au prescris. In cadrul dosarului, reprezentantii bancii au sustinut ca prejudiciul ar fi fost mult mai mic, de „doar” 500.000 euro. Tot recent, Ionela Prodan a mai pierdut un proces prin care artista solicitase sa i se recunoasca dreptul de proprietate asupra unui teren din Bucuresti, in valoare de aproximativ 1.000.000

euro. Cantareata si fiica ei nu doar ca au pierdut, insa au fost nevoite sa plateasca si cheltuieli de judecata de peste 10.000 lei.

Oficial, mostenirea Ionelei Prodan se ridica la peste 2 milioane euro. Cu cativa ani in urma, intr-o declaratie de avere, ea spunea ca detine circa 1,4 milioane euro in conturi, o vila de 600.000 euro, inca doua imobile in Bucuresti si una in Jilava.

Ea mai avea terenuri agricole in Cornetu si Dabuleni, tablouri de 10.000 euro si bijuterii de 5.000 euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si