Eliza Fletcher, mostenitoarea unui miliardar american, a fost răpită cu o mașină SUV în timp ce făcea jogging.

Se presupune că bărbatul care a răpit-o vroia să ceară răscumpărare în schimbul eliberării tinerei femei, însă lucrurile au luat o altă turnură.

Citeste si: Tragedie în Cluj: O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc

Eliza Fletcher a fost ucisă  ulterior, iar trupul ei a fost descoperit de criminaliști la cinci zile după dispariție.

Eliza Fletcher, răpită în timp ce alerga

Poliția din Tennessee a declarat miercuri, 7 septembrie, că a găsit cadavrul femeii din Memphis răpite în timp ce făcea jogging în zori, confirmând temerile că Eliza Fletcher a fost ucisă după ce a fost forțată să urce într-un SUV.

Răpirea a avut loc vineri dimineață, iar după anunțarea dispariției lui Fletcher a urmat o căutare extinsă pe tot parcursul weekendului, cu câini, ATV-uri și un elicopter.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Eliza Fletcher

Eliza Fletcher, alături de soțul ei

[Sursa foto: Twitter]

Cazul a atras atenția presei internaționale și devine o sursă de controverse cu privire la deciziile judecătorești de eliberare condiționată.

Suspectul este un american care a stat mulți ani la închisoare pentru comiterea unei alte răpiri în vederea cererii de răscumpărare.

Cine este suspectul în răpirea Elizei Fletcher

Polițiștii americani l-au arestat sâmbătă pe Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani, după ce criminaliștii au detectat ADN-ul suspectului pe o pereche de sandale găsite în apropierea locului unde a fost văzut ultima dată Fletcher.

Abston a fost eliberat din închisoare în 2020, după ce a ispășit 20 de ani pentru răpirea unui avocat.

Marți dimineață, el și-a făcut prima înfățișare în instanță sub acuzația de răpire, manipulare a probelor, furt, furt de identitate și folosire frauduloasă a unui card de credit.

Suspectul a refuzat inițial să mărturisească unde a ascuns cadavrul femeii ucise.

Eliza Fletcher, în vârstă de 34 de ani, era profesoară la o școală din Memphis și nepoata unui om de afaceri extrem de bogat din statul american.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si