Întâmplare dramatică pentru un bărbat în vârstă de 30 de ani! El s-a prezentat la spital cu un deodorant blocat în anus. Situația a fost atât de gravă, încât operația a fost singura soluție pentru a-i scoate obiectul din fund.

Cadrele medicale au optat pentru o operație la nivelul stomacului.

Citește și: "Orașul fantomă" din Anglia, unde casele se vând cu 5.700 euro. Este un "paradis de liniște" la malul mării

Motivul halucinant pentru care și-a băgat deodorantul în anus

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a ajuns la urgențe după ce și-a introdus deodorantul în fund care mai apoi s-a blocat. Prima dată, el nu voia să meargă la spital. După două ore de chinuri groaznice, el a ales într-un final să se adreseze cadrelor medicale.

Citește și: Întâmplare ca în filme, după ce un polițist din Mehedinți a postat pe Facebook o poză în uniformă: „E un ordin!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În fața acestui caz complicat, medicii trebuiau să găsească o soluție de extragere a tubului de deodorant, fără a-i deteriora anusul.

Medicii au considerat că cea mai bună soluție ar fi să îi taie stomacul bărbatului, scoțându-i în acest fel recipientul din anus, potrivit  Daily Star.

Operația a avut loc în aripa de urgență din cadrul Universității de Științe Medicale din Teheran. Pacientul a mai rămas o zi în spital, după operație, pentru a fi ținut sub observație și pentru a se recupera după intervenție.

Citește și: VIDEO- Coadă și îmbulzeală la lumânări la ofertă într-un supermarket din Giurgiu! Imaginile cu aglomerația au fost postate pe internet

El a fost consultat și de un psihiatru, cât timp a stat în spital.

Bărbatul și-a introdus deodorantul în anus pentru a obține o plăcere sexuală. Medicii atrag atenția, însă, că este importantă folosirea unor jucării sexuale omologate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si