Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai admirate cupluri din România. În ultimele luni însă, s-a tot vorbit despre un posibil divorţ al celor doi, zvonuri care s-au intensificat după apariţia filmării în care impresara de fotbalişti îl loveşte cu pumnul în faţă pe Dan Alexa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ei bine, agentul FIFA şi fostul antrenor al Stelei au dezminţit de nenumărate ori bârfele, ba mai mult, Ana a spus de fiecare dată că are o legătura pe care am putea s-o catalogăm drept...supranaturală cu Reghe.

Anamaria Prodan spune că NU va divorţa niciodată de Reghe! "El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu"

Când şi-a cunoscut mai bine partenerul de viaţă, Anamaria a fost uluită de asemănarea incredibilă dintre fostul fotbalist şi tatal ei.

" Nici nu împlinisem 18 ani şi el a murit, nu înainte de a-mi spune că îşi doreşte pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis…mi-aş dori pentru tine un bărbat aşa ca mine, care să te iubească aşa cum o iubesc eu pe mama ta.

Culmea e ca, după ani de zile, dorinţa i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mâna pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu. La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, găteşte, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soţul meu are aceeaşi înălţime ca tata, poartă acelaşi număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut şi de serios,
ma iubeşte, ma încurajează şi mă susţine în meseria mea, este mandru dacă realizez ceva şi nu concepe viaţa decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl inlocuiască, să aiba grijă de mine
", a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si