Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care Andreea Mantea nu mai vrea un Iubit! Prezentatoarea „Casa Iubirii” a dezvăluit totul

Andreea Mantea a dezvăluit că a avut mai multe dezamăgiri în dragoste, printre care și o relație toxică. Vedeta a dezvăluit că încă mai crede în iubirea adevărată.

Estera Maria,

Motivul pentru care Andreea Mantea nu mai vrea un Iubit! Prezentatoarea „Casa Iubirii” a dezvăluit totul

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Mantea a luat o decizie neașteptată. Se pare că vedeta nu mai vrea să aibă parte de eșecuri în viața sa amoroasă, așa că a decis că nu își mai dorește un iubit.

Vedeta spune că își dorește ca pentru o vreme să nu mai audă de bărbați și să se concentreze pe ea și pe familia sa.

Citește și: Kanal D2, direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Andreea Mantea este o femeie singură

Viața amoroasă a prezentatoarei de la „ Casa Iubirii ” nu a fost una tocmai plăcută în ultimii ani.

După ce s-a despărțit de Cristi Mitrea, Andreea Mantea s-a refugiat în brațele unui alt bărbat cu care a avut o relație de 5 ani. Din nefericire, și aceasta s-a terminat.

Moderatoarea „Casa Iubirii” nu își mai dorește un iubit. Acum, vedeta spune că este într-o perioadă în care încearcă să se concentreze doar pe ea și familia ei.

Citește și: Nona va izbucni în lacrimi. Ce anume a deranjat-o la comportamentul lui Patrick

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și pur și simplu mi-a fost dor să fiu eu cu mine.

În acest moment, cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea.

De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta”, a declarat Andreea Mantea, potrivit  kanald.ro.

Citește și: Radu a fost avertizat de către Andreea Mantea: ”O faci pe victima”

Andreea Mantea, despre relația ei toxică

Frumoasa prezentatoare a avut câteva dezamăgiri în dragoste de-a lungul anilor. Se pare că aceasta a avut parte și de o relație toxică. 

Chiar dacă un partener nu este pe lista ei de dorințe, vedeta încă mai crede în dragostea adevărată și pură.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi. Să nu fie limite, să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce», să nu fie o critică, să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu, să nu fie obositor.

Citește și: Alina de la „Casa Iubirii” a vorbit despre Robert, fără perdea! „Nu pot să am un asemenea om lângă mine”

Unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt, noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și încontinuu ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău glumind cu altele, și eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată, atunci de ce facem?”, a mai spus Andreea Mantea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI