Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rupt legătura cu Ramona Gabor. Gabi Bădălău ar fi la mijloc

Ramona Gabor l-ar fi căutat pe Gabi Bădălău în timpul relației cu Bianca. Vedeta nu a fost foarte încântată la aflarea veștii.

Diana Bostan,

Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cele două ar fi fost prietene, ba chiar Ramona Gabor ar fi fost încântată de faptul că cei doi s-au cuplat și că sunt fericiți.

Ramona Gabor l-ar fi căutat pe Gabi Bădălău în timpul relației cu Bianca

Bianca Drăgușanu s-ar fi aflat în Dubai, la prietena sa Ramona, în momentul în care Gabi a venit după ea pentru a pleca în Maldive.

Citește și: Georgiana Lobonț divorțează! Armin Nicoară face declarații despre divorțul nașilor de cununie

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Prietenia ar fi luat sfârșit în momentul în care Ramona Gabor și sora sa, Monica, s-ar fi întors în țară. Cele două surori ar fi cerut o întâlnire cu Gabi Bădălău, dar fără ca Bianca să fie prezentă.

Ce spune Bianca despre relația cu Gabi

''Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus.

Citește și: Otilia Bilionera a rupt tăcerea. Ce spune despre milionarul Tristan Tate

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI