Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care cantareata Christina Grimmie a fost impuscata ramane necunoscut. Tot ce se stie e ca atacatorul a calatorit special pentru a o intalni pe artista

Politia din Florida a declarat ca motivul pentru care cantareata Christina Grimmie, fosta concurenta a emisiunii ”The Voice”, a fost impuscata, vineri seara, de Kevin James Loibl, in varsta de 26 de ani, ramane necunoscut.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totodata, seful politiei din localitatea americana, John Mina, a declarat ca Kevin James Loibl a calatorit din orasul St. Petersburg, Florida, pentru a o intalni pe artista. Se crede ca acesta ar fi vrut de la inceput sa o ucida.

Seful politiei a mai precizat ca atacatorul nu o cunostea pe cantareata, dar ca, cel mai probabil, acesta era un fan al sau, informeaza BBC. Dupa o confruntare cu fratele cantaretei, Kevin James Loibl s-a sinucis.

”Un barbat caucazian s-a apropiat si a deschis focul, impuscand-o”, a declarat John Mina, care a spus ca gestul facut de fratele cantaretei a fost unul ”eroic” si ca atacatorul purta asupra sa doua arme de foc si un cutit de vanatoare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

La concert au participat aproximativ 100 de persoane, insa doar cateva au ramas la intalnirea cu artista.

Spectatorii au fost controlati la intrarea in spatiul de concert de echipe de securitate neinarmate, insa nu au fost folosite detectoare de metale, a mai afirmat seful politiei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI