In urma cu trei ani, Alex Florea, cantaretul care ne va reprezenta la finala Eurovision de la Kiev, participa la o emisiune de talente muzicale pentru a pune mana pe marele trofeu. Cantaretul l-a avut, atunci, ca mentor pe Stefan Banica jr., iar prestatia lui din competitie a fost una apreciata de specialistii, mai ales pentru vocea lui de star rock, extrem de puternica, dar si pentru prezenta scenica.
Surprinzator, in aceeasi competitie a concurat si fratele sau, Cristi Goaie, cu cativa ani mai mic decat el, insa si el destul de talentat.

In concurs, Alex si Cristi erau foarte apropiati, insa, cu toate acestea, multi s-au intrebat de ce Florea nu are acelasi nume ca si fratele sau. Daca initial, s-a mers pe ideea ca baietii nu ar avea acelasi tata, pe parcursul emisiunii, misterul s-a elucidat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“Cand m-am eu nascut, tata era in armata, si nu putea sa ma recunoasca, asa ca am luat numele mamei si am ramas cu el, nu l-am mai schimbat! Fratele meu a avut mai mult noroc in aceasta privinta”, a spus, la vremea respectiva, Alex Florea.

Pe de alta parte, Alex Florea a sustinut intotdeauna ca talentul muzical l-a mostenit de la tatal sau, care a cantat si el, este adevarat nu la un nivel ridicat.

“Am mostenit talentul de la parintele meu. Ii placea sa urce pe scena, nu insa ca un profesionist, ci iubea muzica in felul lui, era un amator pasionat.  Era mare fan Laurentiu Cazan si chiar semana la voce cu el. De aceea, poate, prima piesa pe care am invatat-o a fost „Sunetul ploii” a lui Cazan, sa il fac pe tata fericit. De altfel, si faptul ca am reusit sa patrund in lumea artistica a fost satisfactia lui! M-a indrumat sa studiez Scoala Populara de Arte si Actoria la Constanta, si, in momentele acestea, sper sa fie mandru de mine”, a povestit cantaretul in competitia de talente.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si