Jackson a fost îngropat în costum, alături de articole vestimentare din viața lui, inclusiv mănușile iconice albe, potrivit mirror.co.uk.

Sunt zece ani de la moartea lui Jackson, care a fost numit „Regele popului". Reputația lui a fost pătată într-o oarecare măsură de acuzațiile de abuz asupra copiilor, multe dintre ele sunt incluse în documentarul Leaving Neverland.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cântărețul se odihnește într-un sicriu de aur, familia lui a fost îngrijorată de hoți și răufăcători așa că au luat decizia de a acoperi sicriul în beton înainte de a fi îngropat. Un make-up artist s-a ocupat de fața cântărețului pentru a se asigura că este înmormântat ca și cum ar fi pe scenă la ultimul său act.

O altă măsură luată de familia artistului a fost montarea camerelor CCTV pe senzori. Scopul lor este acela de a avertiza personalul de securitate asupra oricărei persoane care se apropie de mormânt.

Jackson este îngropat în Marele Mausoleu din Holly Terrace, la Parcul Memorial Glendale Forest Lawn, la 5 mile de la Hollywood, în nordul Los Angeles, alături de stele precum Humphrey Bogart și Clark Gable.

Cimitirul este închis publicului și este înconjurat de ziduri înalte, iar oricine vizitează trebuie să-și confirme identitatea.

25 iunie 2009, în Los Angeles, California, Statele Unite- ziua în care artistul a încetat din viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si