Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care Michael Jackson a fost îngropat în sicriul de aur. 10 ani de când a părăsit scena

Familia lui Michael Jackson a fost atât de îngrijorată pentru trupul lui, încât după moartea sa au decis să-i îngroape sicriul în beton.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Jackson a fost îngropat în costum, alături de articole vestimentare din viața lui, inclusiv mănușile iconice albe, potrivit mirror.co.uk.

Sunt zece ani de la moartea lui Jackson, care a fost numit „Regele popului". Reputația lui a fost pătată într-o oarecare măsură de acuzațiile de abuz asupra copiilor, multe dintre ele sunt incluse în documentarul Leaving Neverland.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cântărețul se odihnește într-un sicriu de aur, familia lui a fost îngrijorată de hoți și răufăcători așa că au luat decizia de a acoperi sicriul în beton înainte de a fi îngropat. Un make-up artist s-a ocupat de fața cântărețului pentru a se asigura că este înmormântat ca și cum ar fi pe scenă la ultimul său act.

O altă măsură luată de familia artistului a fost montarea camerelor CCTV pe senzori. Scopul lor este acela de a avertiza personalul de securitate asupra oricărei persoane care se apropie de mormânt.

Jackson este îngropat în Marele Mausoleu din Holly Terrace, la Parcul Memorial Glendale Forest Lawn, la 5 mile de la Hollywood, în nordul Los Angeles, alături de stele precum Humphrey Bogart și Clark Gable.

Cimitirul este închis publicului și este înconjurat de ziduri înalte, iar oricine vizitează trebuie să-și confirme identitatea.

25 iunie 2009, în Los Angeles, California, Statele Unite- ziua în care artistul a încetat din viață.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI