Într-o postare recentă, o tânără a povestit cum a luat mai multe resturi de mâncare de la o nuntă, pe care inițial plănuise să le doneze.

Citește și: VIDEO- Alimentele care sunt aproape de termenul de expirare au devenit tot mai căutate

  „Am avut o nuntă MARE, cu multă mâncare, băuturi și oameni. Știam că probabil vom avea resturi, așa că am aranjat ca acestea să fie donate la bucătăria cu care lucrăm uneori", a scris ea.

"Cu toate acestea, mama mea s-a dus pe la spatele meu și a luat cea mai mare parte cu ea. Nu am știut cu adevărat ce s-a întâmplat cu mâncarea. Până acum", a mărturisit tânăra. 

Citește și: Magazinul unei companii de cafea din Capitală a fost închis temporar de ANPC, din cauza vitrinelor neigienizate şi plăcilor de gresie deteriorate

Când a ajuns la nunta surorii ei, a descoperit că a mai văzut acea mâncare undeva.

„Mâncarea părea ciudat de familiară, ca și cum ar fi fost identică cu cea pe care am avut-o la nunta mea, cu excepția faptului că era puțin mai uscată“.  Când și-a întrebat mama, aceasta a recunoscut totul. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Mi-a spus fericită că a salvat o avere decongelând mâncarea de la nunta mea pentru a o servi acum invitaților", a scris femeia. Și sora sa a fost "îngrozitor de jenată". 

Citește și: Mâncare expirată livrată în școli

Magazinul unei companii de cafea din Capitală a fost închis temporar de ANPC, din cauza vitrinelor neigienizate şi plăcilor de gresie deteriorate

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au închis temporar un magazin Starbucks situat în București Mall, fiind găsite vitrine neigienizate şi plăci de gresie fisurată sau spartă.

Comisariatul pentru  Protecţia Consumatorilor Municipiul Bucureşti  (CPCMB) au primit o sesizare cu privire la mai multe nereguli privin locația respectivă.

Citește și: VIDEO- Alimentele care sunt aproape de termenul de expirare au devenit tot mai căutate

Ce au găsit comisarii la fața locului

Inspectorii ANPC au descoperit frigorifice neigienizate, cu impuriăţi în strat masiv, lichide scurse, gheaţă şi resturi alimentare, chedere depreciate, grătare cu urme de rugină; utilizarea la fabricarea sucului de portocale, a unor fructe având menţionat pe etichetă: "produs tratat cu imazalil", fără ca acestea să fie spălate în prealabil cu solvent pentru îndepărtarea substanţei; existenţa pavimentului neigienizat, cu plăci de gresie fisurată sau spartă, potrivit  news.ro.

Citește și:  VIDEO- Șampoanele uscate pentru păr- riscuri uriașe

 

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si