Imaginile video care au fost distribuite pe TikTok, îl surprind pe unul dintre pasageri în picioarele, fără șosete, sprijinite pe o bară de metal din avion.

Motivul rușinos pentru care acest bărbat călătorește desculț. A fost surprins în picioarele goale în avion. „Nu ești acasă”

Citește și: VIDEO. Această femeie a revoluționat lumea pijamalelor! Cum poți să transformi o pereche comodă de pijamale într-o ținută de seară?

Creatorul videoclipului dă zoom frustrat pentru a atrage atenția la faptul că vecinul de scaun e desculț.

Bărbatul stătea desculț în avion pentru că suferă de o afecțiune neobișnuită

Cu toate acestea, pe măsură ce imaginea este mărită pentru a atrage atenția la picior, se poate observa că bărbatul are un deget în plus.

Acest detaliu le-a atras atenția internauților, ba chiar unii s-au întrebat dacă imaginile au fost editate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Motivul rușinos pentru care acest bărbat călătorește desculț. A fost surprins în picioarele goale în avion. „Nu ești acasă”

Citește și: Evadarea secolului. Un bărbat a fugit de autorități traversând marea pe un ski-jet. A parcurs 400 de kilometri având la el doar un binoclu și o busolă

A avea un deget în plus este o afecțiune medicală, cunoscută sub numele de polidactilie. Aceasta este una dintre cele mai frecvente diferențe congenitale ale membrelor apărute la nou-născuți.

Imaginile au fost postate în semn de răzbunare

Cel mai probabil, bărbatul din imagini suferă de o afecțiune postaxială, care afectează degetul mic de la picior. În acest sens, poate fi efectuată o intervenție chirurgicală pentru a elimina degetul suplimentar.

Se pare că imaginile au fost postate pe rețelele de socializare după bărbatul cu un deget în plus și-a băgat în mod repetat picioarele „mirositoare” sub

scaunul creatorului. Videoclipul a fost postat în semn de răzbunare.

Comentariile au curs la postarea cu bărbatul desculț:

„Ați putea face ciuperci, ca să nu mai vorbim de milioanele de germeni și bacterii pe care le-ați putea transfera pe covoare, în camerele de hotel sau în case și mașini, ceea ce reprezintă un pericol pentru alte persoane”.

„Da, curăță avioanele mult mai mult decât înainte, dar totuși, nu ești acasă”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Dulce răzbunare. Un mire și-a expus logodnica infidelă în fața a 150 de invitați. Bărbatul a venit cu dovezi foto pentru a arata cine este de fapt mireasa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si