Se pare că Nicos de la Puterea Dragostei nu a vrut să mai rămână în emisiune  dintr-un motiv cumplit și a intuit o strategie pentru a pleca mai ușor.

Concurentul s-a gândit la un plan pentru a putea pleca și a reușit. Nicos le-ar fi cerut fetelor să îl voteze pentru a putea fi eliminat din emisiune. Iar ideea lui a fost una reușită, pentru că a primit aproape toate voturile.

Nicos de la Puterea Dragostei spune că a vrut să se întoarcă în România pentru că are probleme de sănătate

Cristina Mihaela l-a întrebat de ce le-a rugat pe fete să-i faciliteze eliminarea, iar acesta a răspuns că are câteva probleme de sănătate din cauza cărora trebuie să se întoarcă în țară. Nu se știe dacă motivul este unul real, însă cert este că Nicos chiar a vrut să plece.

Problemele de sănătate ale lui Niccos ar fi fost doar un pretext pentru ca fetele să-i acorde voturile prin care să fie eliminat. Nicos a susținut în fața Cristinei Mihaela că nu vrea să mai “deranjeze” pe nimeni și că plecarea este cea mai bună variantă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Am tot stat pe Internet și am ajuns să cred că Alexandra avea dreptate cu ce zicea săptămâna trecută. Am văzut și niște chestii pe fan-page-uri. Nu vreau să deranjez pe nimeni. Nu vreau să stau în casă cu forța

(…) Bineînțeles că voi reveni. Dar doar dacă voi ști că există o femeie. De două luni trec prin tensiuni, m-am plictisit și de certuri și de Alexandra.

Simt nevoia de o femeie. Să mai iau și eu în brațe. Vreau să știu că există o femeie pe care să o intereseze orice discuție.”, a declarat Nicos în cadrul emisiunii.

Cristina Mihaela i-a transmis fostului iubit al Alexandrei că speră să nu regrete decizia de a pleca intenționat din emisiune. “Eu sper că nu vei regreta această decizie și anume aceea de a le cere fetelor să te voteze spre eliminare.”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si