Polițiștii se pare că au decis să amendeze o pensionară în vârstă de 76 de ani, din Brașov, pentru că ar fi plantat mai multe flori în fața blocului în care ar locui, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Administrația locală ar fi luat o decizie radicală după ce a aflat de incident. 

Pensionară amendată pentru că a plantat flori în fața blocului

Se pare că o pensionară din Brașov a fost amendată pentru că ar fi plantat mai multe flori și plante în fața blocului în care ar locui.

Femeia în vârstă de 76 de ani ar fi fost amendată de polițiști pentru că florile și plantele ar fi fost puse pe spațiul public, lucru care ar fi interzis printr-un regulament.

flori

Foto simbol- flori plantate

[Sursa foto: istockphotos]

Unul dintre consilierii locali ai orașului se pare că a fost revoltat de decizia polițiștilor de a amenda pensionara, spunând că nu este o situație normală.

Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui. A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă, ar fi declarat consilierul, potrivit bzb.ro, citat de antena3.ro.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un copil de 8 ani spune că e "încarnarea lui Buddha" și a comunicat telepatic cu Vladimir Putin. Ce ar fi transmis micuțul "Nong Nice”?

politie

Foto simbol- poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că pensionara ar fi fost amendată cu suma de 100 de lei. Primarul orașului Brașov, Allen Coliban, ar fi declarat că amenda a fost aplicată în conformitate cu un regulament adoptat de administrația din trecut.

Acesta ar urma să ceară polițiștilor un raport detaliat despre amenda dată pensionarei.

Citește și: Actrița din Beverly Hills 90210 bolnavă de cancer în stadiul 4, apariție surprinzătoare. Shannen Doherty continuă să renunțe la bunurile materiale

Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie, ar fi decalrat Allen Coliban, potrivit bzb.ro, citat de antena3.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si