Razvan Rentea a fost sergent major la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dar in jurul anului 2012 a fost obligat sa demisioneze dupa ce ar fi fost acuzat de anumite infractiuni comise in timpul serviciului. Acesta ar fi incercat, mai apoi, sa reintre in randul pompierilor, in anul 2016, dar a cazut testul psihologic.

Citeste si: Victimele triplului asasinat din Satu Mare, conduse pe ultimul drum. Criminalul este inca de negasit

In ceea ce priveste motivul crimei, se pare ca sotii Rentea si fiul lor Razvan nu ar fi ajuns la o intelegere cu privire la un apartament pe care il detineau in centrul municipiului Satu Mare. Din cauza sumelor mari de bani pe care le-ar fi pierdut la aparatele de jocuri de noroc, acesta ar fi incercat sa vanda apartamentul, iar parintii nu ar fi dorit sa mai lase bani pe mana lui. Motiv pentru care au incercat sa valorifice ei apartamentul, astfel incat sa nu fie vandut de catre Razvan Rentea, relateaza presasm.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Asa ca Razvan Rentea ar fi ales sa transeze problema intr-un mod iremediabil. Doar ca planul lui macabru a fost reconstituit pas cu pas de catre anchetatori, iar acum urmeaza sa ajunga in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Citeste mai multe pe presasm.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si