Close sidebar
Close sidebar

Motivul triplul crimei de la Satu Mare este halucinant! De ce si-a ucis Razvan parintii si bunica

Razvan Rentea a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca si-ar fi ucis tatal – Gheorghe Rentea (59 de ani), mama – Niculina Rentea (56 de ani) si bunica – Viorica Apan (80 de ani).

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Razvan Rentea a fost sergent major la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dar in jurul anului 2012 a fost obligat sa demisioneze dupa ce ar fi fost acuzat de anumite infractiuni comise in timpul serviciului. Acesta ar fi incercat, mai apoi, sa reintre in randul pompierilor, in anul 2016, dar a cazut testul psihologic.

In ceea ce priveste motivul crimei, se pare ca sotii Rentea si fiul lor Razvan nu ar fi ajuns la o intelegere cu privire la un apartament pe care il detineau in centrul municipiului Satu Mare. Din cauza sumelor mari de bani pe care le-ar fi pierdut la aparatele de jocuri de noroc, acesta ar fi incercat sa vanda apartamentul, iar parintii nu ar fi dorit sa mai lase bani pe mana lui. Motiv pentru care au incercat sa valorifice ei apartamentul, astfel incat sa nu fie vandut de catre Razvan Rentea, relateaza presasm.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Asa ca Razvan Rentea ar fi ales sa transeze problema intr-un mod iremediabil. Doar ca planul lui macabru a fost reconstituit pas cu pas de catre anchetatori, iar acum urmeaza sa ajunga in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Citeste mai multe pe presasm.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI