Close sidebar
Close sidebar

Motociclistii au deschis oficial sezonul moto in Romania! "Este un sentiment extraordinar!"

Pasionatii de motociclete lasa totul deoparte si se bucura de vremea perfecta. Pentru unii mersul cu motocicleta a devenit un stil de viata. Altii sunt la inceput de drum, dar simt aceeasi adrenalina.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Motociclismul e pentru unii putere, dar pentru maramuresenii care au deschis sezonul pe motoare, e pasiune de o viata. 
Calatoriile pe doua roti le-au lasat multe amintiri. Pe toate le-au depant cele cateva sute de rideri care s-au intalnit in nordul tarii. Varsta nu a contat. De la cel mai mic, la cel mai mare, toti au vrut sa-si arate talentul si sa isi revada prietenii. 
 
 
Sunt si motociclisti care parca s-au nascut pe doua roti, iar viata le sta scrisa pe vestele de piele fara de care nu tureaza motoarele. 
Ca in fiecare an, pasionatii calatoriilor pe doua roti au deschis sezonul printr-o parada de constientizare a prezentei motociclistilor in trafic.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI