În cursul nopții de 5 spre 6 august, serviciul Salvamont Alba, împreună cu ISU Alba, au intervenit pentru extragerea unei persoane decedate în urma unui accident mortal de motocicletă, în satul Căpâlna din comuna Săsciori. Intervenția a fost făcută în urma unui apel de urgență la numărul 112.  

Citeste si: Teribilism "offroad" pe cod roșu, încheiat tragic pentru un tânăr de 16 ani din Prahova

Polițiștii din Alba au transmis că IPJ Sibiu primise în cursul zilei de ieri o sesizare cu privire la plecarea voluntară a tânărului de 31 de ani domiciliat în orașul Cisnădie. 

Ce a transmis IPJ Alba

"În cursul zilei de ieri IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară a numitului P.F.S., domiciliat în orașul Cisnădie, jud. Sibiu. Persoana, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită decedată în noaptea de 5/6 august, în jurul orei 23.50, în apropierea unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba", au transmis oficialii Inspectoratului de Poliție Alba. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 15 ani și-a pierdut viața după ce BMW-ul condus de prietenul ei a derapat în altă mașină

Potrivit polițiștilor, motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști "nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență".

Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si