Close sidebar
Close sidebar

Mr. Livian, fost concurent ”Puterea Dragostei”, detaliul rușinos lăsat la vedere

Fostul concurent a devenit viral, după ce a lăsat la vedere urmele de transpirație.

Diana Bostan,

Detaliu rușinos lăsat la vedere de Livian, fost concurent ”Puterea Dragostei” [Sursa foto: tik tok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mr. Livian, fost concurent ”Puterea Dragostei”, a devenit ținta glumelor după ultimul video postat. Acesta a lăsat la vedere un detaliu pe care mulți îl consideră rușinos.

Livian a sărbătorit alături de familie și de papagal [Sursa foto: Instagram]

Livian, a stârnit amuzamentul răutăcioșilor prin petele de transpirație afișate.

Acesta a postat un videoclip unde se pot observa petele de transpirație. La vederea imaginilor, unii au începu să-i lase fostului concurent remarci răutăcioase, dar au fost și susținători care au sărit în apărarea lui, considerând acest lucru perfect normal.

„Încă din liceu nu prea înțelegeam chestia asta cu transpiratul. Dacă cineva avea o pată, era catalogat drept puturos sau că miroase”, aceasta a fost explicația lui Livian. Se pare că glumele apărute pe seama videoclipului nu l-au deranjat.

Ba mai mult, Livian face haz de necaz. După comentariile răutăcioase, Livian a postat mai multe videoclipuri pe contul său, pe tema petelor de transpirație.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cine s-a calificat în marea finală de la "Puterea Dragostei". Câștigătorii sunt...

Mr. Wolf, și-a sărbătorit ziua alături de familie și de papagal.

Recent, fostul concurent, și-a sărbătorit ziua în familie, eveniment la care a luat parte și papagalul lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian.

Când nu compune sau filmează, Lupul se îngrijește de aspectul fizic, acesta petrece foarte mult timp în sala de sport.

Pentru Livian, familia, care îl sprijină în tot ceea ce face, este cea mai importantă. Livian se află în lumina reflectoarelor, înainte de a ajunge în ”casa iubirii”. Cunoscutul Nelson Mondialu, tatăl său, l-a făcut celebru pe Livian prin vlog-urile sale nonconformiste.

Livian de la ”Puterea Dragostei”, a câștigat cu ușurință inimile telespectatorilor, dar și ale colegilor săi, clasându-se de fiecare dată printre cei mai votați concurenți.

Citeste si: Furie la "Puterea Dragostei". Un concurent și-a pierdut cumpătul și a spart ușa cu pumnul!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI