Mugur Isarescu a devenit socru mare in urma cu cateva zile. Fiul sau, Costin, a facut cununia civila cu Olga, o frumoasa bucuresteanca in varsta de 30 de ani, cu care are o relatie de mai multi ani. Costin si Olga s-au prezentat la Primaria Sectorului 1 pe data de 5 februarie pentru a-si programa cununia civila care a avut loc 10 zile mai tarziu.

Costin Isarescu are 30 de ani si se ocupa de ani buni de afacerea familiei: o „casa de vinuri” care produce 100.000 de sticle pe an. Vinul provine de la o vie din Dragasani, localitate in care familia Isarescu detine circa 40 de hectare de teren.

Mugur Isarescu a devenit socru mare! De ce e fericit Guvernatorul?

Olga si Costin Isarescu isi programasera de multa vreme nunta, insa pana acum nu au facut pasul cel mare. Se pare ca mariajul a fost unul agreat de Guvernatorul Bancii Nationale Romane, care a vazut in Olga un argument pentru fiul sau sa nu mai „copilareasca”. De altfel, Costin a depasit de ceva vreme statutul de „baiat de bani gata”, devenind un om de afaceri responsabil.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Mugur Isarescu, aflat prima oara in postura de socru mare, mai are o fiica, Lacramioara, in varsta de 41 de ani, absolventa de Harvard.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si