Close sidebar
Close sidebar

Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingredientul care o face absolut delicioasă!

Musaca de cartofi cu cașcaval. O rețetă excelentă, ușor de preparat. Iată rețeta!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingrediente (9 porții):

  • 800 g carne tocată amestec
  • 100 ml suc de roșii
  • 400 g brânză telemea
  • 100 g unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g cașcaval
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Musaca de cartofi cu cașcaval. Mod de preparare:

Se toacă cepele mărunt și se prăjesc în 4 linguri de ulei. Se adaugă carnea tocată, sare și piper după gust și se toarnă sucul de roșii. Se lasă pe foc mic, amestecând des, până se pătrunde carnea și scade.

Citeste si: Cartofi la cuptor. Rețeta perfectă: Crocanți la exterior și foarte pufoși la interior

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Se curăță cartofii și se fierb. Se scot din apă, se pasează și se freacă cu untul și laptele.

Citeste si: Vinete la congelator pentru iarnă. Greșeala pe care majoritatea gospodinelor o fac

Musaca de cartofi cu cașcaval. La final se adaugă brânza rasă. Se montează musacaua. Se unge cu unt o tavă întinsă.

Se întinde o treime din cantitatea de carne și se acoperă cu o treime din cantitatea de piure.

Se repetă operația de încă două ori, păstrând proporțiile. Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presară puțin cașcaval ras. Se coace 20 minute la foc moderat.

Sursa: bzi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI