Close sidebar
Close sidebar

Muzica populara, din nou in stare de soc! Radu Ille, internat de URGENTA

Radu Ille a ajuns la spital din cauza unei dureri care nu ii permitea sa isi miste nici capul. Unul dintre rinichii cantaretului nu mai functiona si exista riscul ca totul sa se transforme intr-o situatie foarte grava.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sa il vezi pe Radu Ille cu entorsa la ambele picioare. Am urmat niste zile de recuperare. in urma cu ceva vreme o durere in partea dreapta.. am zis ca e ca de obicei, de oboseala. M-a tinut aproape o saptamana. Nu puteam sa misc nici capul, nici piciorul. Era deja a cincea zi.

Dimineata am mers la spital. imi amintesc cum am stat in perfuzie la camera de garda. Ziceau ca poate e fierea. Cand se uita mai bine...  zis ca trebuie sa ma operez. Functioneaza doar un rinichi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Am zis ca e o gluma! Mie nu imi mai functiona rinichiul drept de ceva vreme si aveam o mare infectie. Nu mai puteam sa mananc. Am purtat un stent de drenaj, am luat tratament. si-a dat drumul rinichiul. M-am dus la tomograf, mi-a vazut pietricica.

Mi-a scos tubul, mi-a scos piatra si ia uite-ma. Weekendul asta a fost ziua mea.

Cu evenimente, a trecut! Deja-s bine, sanatos!", a spus Radu Ille in cadrul unei emisiuni, scrie B1.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI