Close sidebar
Close sidebar

N-ai cum! Un sofer transporta ASTA intr-o masina decapotabila. Imaginea care i-a facut pe bucuresteni sa lesine de ras. "Da-i, ma, si o galeata de apa!"

O fotografie de-a dreptul ireala a fost realizata in Bucuresti, acolo unde un locuitor al Capitalei a surprins un sofer la volanul unei masini decapotabile care transporta baloti de paie pe bancheta din spate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Evident ca aceasta imagine nu avea cum sa treaca neobservata si a creat isterie in mediul online. Desi decapotabila nu este una de lux, faptul ca cineva transporta in ea baloti de paie starneste rasul. De fapt, orice masina care nu e destinata unui astfel de transport ar starni hohote de ras.

Multi internauti au ras si au avut comentarii ironice la aceasta fotografie. "Boss, da-i si o galeata de apa, ca le-o fi sete la caluti" sau "Sa o priponesti bine cand ajungi acasa" au fost cateva dintre comentariile rautacioase ale oamenilor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI