Close sidebar
Close sidebar

N-o sa iti vina sa crezi unde este toaleta celor care stau in "cotetul" Exatlon! Radu, fostul razboinic, a spus adevarul fara menajamente

Radu Frandes a fost invitat la TEO Show, in cadrul rubricii "Test de vedeta", si a vorbit despre detaliile mai putin vizibile de la EXATLON.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cadrul emisiilor EXATLON, nu au fost prezentate niciodata in detaliu conditiile in care locuiesc concurentii celor doua echipe, dar multi s-au intrebat unde merg la toaleta sau unde se spala acestia, mai ales cei care locuiesc in infamul "cotet".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La "Test de vedeta", Radu a dezvaluit misterul. Concurentii care locuiesc in "cotet" au o toaleta empirica, sapata in pamant, chiar in spatele "cotetului". 

Totusi, din cauza proximitatii toaletei, acestia au ales sa nu o foloseasca pentru a evita mirosurile neplacute.

"Dormeam, practic, cu capul la toaleta", a justitifcat Radu alegerea. In schimb, concurentii preferau sa mearga in padure pentru nevoile fiziologice.

Concurentii se spala in ocean si nu au primit voie sa aduca cu ei sapun sau sampon, doar periuta de dinti si pasta de dinti! 

Sursa: kanald.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI