Jucătorii spanioli de tenis Rafael Nadal şi Jaume Munar au debutat cu dreptul în proba de dublu a turneului ATP 250 Melbourne Summer Set, dotat cu premii totale de 521.000 de dolari, după ce au învins marţi, cu 6-3, 3-6, 10-4, perechea argentiniană Sebastian Baez/Tomas Martin Etchevarry, informează EFE.

Nadal a câștigat turneul Melbourne

Pentru Nadal, nr. 6 mondial la simplu, a fost prima partidă oficială din 5 august 2021, când a fost învins de sud-africanul Lloyd Harris în turul doi la Washington.

De atunci, campionul spaniol a suferit o operaţie pentru a-şi rezolva problemele medicale la piciorul stâng şi a fost testat pozitiv în decembrie la COVID-19, după turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va întâlni în turul întâi de la WTA

Jucătorii argentinieni au intrat pe tabloul principal ca ''lucky losers''

Nadal şi Munar, singurii spanioli de la acest turneu ATP, vor juca în turul următor cu perechea Franko Skugor (Croaţia)/Andrei Golubev (Kazahstan), favoriţii numărul patru.

În ce priveşte proba de simplu de la Melbourne Summer Set, Nadal va juca împotriva americanului Marcos Giron sau a lituanianului Ricardas Berankis, în timp ce Munar îl va înfrunta pe sud-africanul Kevin Anderson.

Citeste si: Emma Răducanu s-a retras de la Melbourne: “Pentru mine este prea curând să concurez la Melbourne în această săptămână''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si