Close sidebar
Close sidebar

Nadia Comaneci, declaratii despre relatia pe care a avut-o cu Nicusor Ceausescu: "Eram fortata sa fac ce dorea el"

Andrei Balan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu ocazia comemorarii a 23 de ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989, ziarul polonez “Przegla Sporwoy” a publicat un articol cu titlul "Prostitutia aduce mai multe faima", in care era adusa in discutie si relatia dintre Nadia Comaneci si Nicusor Ceausescu. Fosta mare gimnasta a declarat pentru polonezi ca nu este adevarat si ca a intalnit familia Ceausescu o singura data in viata, dar in 1990, pentru revista americana “People”, Nadia marturisise cu totul altceva!

"Gimnasta Nadia Comaneci a iesit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceausescu, fiul dictatorului insangerat, la sfarsitul anilor '80. Nicu a violat-o si a torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal si Moscova pana cand aceasta a fugit prin Ungaria si Austria, in Statele Unite", sustineau zilele trecute ziaristii polonezi de la “Przegla Sporwoy”, chiar daca Nadia, in dreptul ei la cuvant, a infirmat povestea, declarand pentru Wowbiz.ro: "Nu este nimic adevarat din ceea ce a aparut in ziarul polonez!".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Si totusi, Nadia a vorbit, la un moment dat, despre presupusa ei relatie cu Nicusor Ceausescu, fiul cel mic al dictatorului. Acest lucru se intampla in noiembrie 1990, cand- la un an de la fuga Nadiei peste granita- prestigioasa revista americana “People” consemna declaratiile “Zeitei de la Montreal”  legate de acest dureros subiect, relatia cu Nicusor Ceausescu: "Am fost fortata sa fac ceea ce am facut! Daca ziceam “nu”, puteam sa mor!”.

Ulterior insa, in anii care au urmat, inclusiv in zilele noastre, Nadia a negat cu vehementa apropierea, de orice natura, de familia dictatorului.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI