Cunoscut pentru nenumăratele colaborări cu diverse vedete din muzica autohtonă, Nadir pare să fi luat o scurtă pauză de la muzică. Artistul își dedică acum o mare parte din timp frumoasei sale familii.

Nadir Tamuz, artist și om de afaceri: „Cum e să fii tată de 2 copii? Foarte frumos și foarte greu uneori, foarte frumos de mai multe ori.” 

Nadir și partenera lui de viață, Georgiana, au împreună doi copii

Nadir și partenera lui de viață, Georgiana, sunt împreună de foarte mulți ani și au doi copii: un băiețel în vârstă de 4 ani și o fată de 6. Cuplul, alături de cei mici, locuiesc într-una dintre vilele pe care artistul le-a construit în apropierea Capitalei.

Nadir Tamuz, artist și om de afaceri: „Mi-a plăcut mereu ideea de a lua un teren gol și să-l transform în ceva, să fac ceva pe el, pentru oameni, fac acasă pentru multe familii și asta mi-a plăcut mereu.” 

Perioada pandemiei a fost o perioadă de inspirație pentru Nadir, care a înțeles că trebuie să facă și altceva în afară de muzică. Așa a apărut ideea antreprenoriatului.

Nadir Tamuz, artist și om de afaceri: „Hai că dacă tot ați venit v-am luat și în inspecția de șantier, să vedem ce s-a întâmplat astăzi aici, astăzi am dat cu lavabilă, bine nu eu, e totul alb.” 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Când nu este pe șantier, Nadir își petrece timpul cu cei doi copii ai săi.

Iar în timp ce băiețelul Azar este „locomotiva cu motor” a familiei și debordează de energie, fetița are veleități creative și organizatorice. Entuziasmată de prezența echipei de filmare, Evelin și-a arătat și abilitățile de sportivă.

Citește și: VIDEO- 11 bătrâni, majoritatea cu dizabilități, au fost ascunși într-un șantier

Nadir Tamuz, artist și om de afaceri: „O formăm și ca alpinist. Le-am făcut aici că să-și consume energia, deși nu reușim, dar măcar încercăm.” 

De curând, familia artistului s-a mărit: a apărut un nou membru, cu 4 lăbuțe.

Georgiana, soția lui Nadir: „Eu mai am un copil aici pe care trebuie să-l iau, abia așteptam să o văd. A stat toată ziua singură aici.” 

Deși sunt părinți cu normă întreagă, Nadir și Georgiana își fac timp și pentru ei și știu să aprecieze calitățile partenerului la adevărata lor valoare.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Georgiana, soția lui Nadir: „E glumeț, în primul rând, că râdem, că îi trece supărarea repede, spre deosebire de mine care nu e chiar așa și ne știm de când eram copii, am crescut amândoi.” 

Acum, pentru că afacerea a început să meargă și Nadir a învățat să gestioneze mai bine lucrurile, artistul nu exclude revenirea în lumea muzicală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si