Într-un moment de sinceritate, Natalia a mărturisit că nu se aștepta să fie ea cea care părăsește competiția, ci colega sa Maria.

Natalia, dezamăgită după ce a părăsit competiția ”Casa Iubirii”

Timidă la început, Natalia a spus că în ultimele săptămâni petrecute în casă a încercat să fie mai comunicativă și să-i cunoască mai bine pe băieți.

Acum Natalia se află în Italia, acolo unde și locuia înainte de a intra în ”Casa Iubirii”, locul în care încearcă să treacă peste această experiență și să se liniștească.

Citeste si: Ea este Nicoleta, noua concurentă din „Casa Iubirii”. Care sunt concurenții care i-au atras deja atenția tinerei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Natalia a vorbit și despre Sorin și despre motivul pentru care nu s-a putut apropia mai mult de el:

"Nu stiu ce să spun, a fost foarte rapid, nu a fost unul romantic, a fost mai sălbatic, mai pasional. Demult voia să mă sărute. N-a durat mult, dar am zis, lasă, să fie. Posibil că el într-adevăr voia s ama sărute de mult timp. El mereu se uita la buzele mele.

Mereu când vorbea cu mine, se uita la buzele mele. Voia să adă cum e. Susținătorii îmi trimit clipuri cu noi și mi-a zis că nu s-a mai putut abține”.

Natalia a vorbit și despre sărutul cu Sorin din Camera Roșie

„El nu a zis că îi pare rău că plec. L-am văzut trist. Am văzut și o lacrimi, nu stiu ce a fost.

Dar cred că e mai bine, se simte mult mai liber. Noi eram prieteni. El era în cunoștință cu Măria, cu Alexandra, nu eram un obstacol, dar poate nu se mai gândește pentru că nu mai sunt acolo.

Citeste si: Dezamăgire în Casa Iubirii. De cine spune Radu că nu a simțit nimic

Părea îndrăgostit de mine. Eu cred că faptul că eram mai rece, l-a determinat să facă asta. Nu a fost un joc. Am încercat să mă apropii de el, însă nu am simțit și i-am zis că mai bine rămânem prieteni”, a povestit Natalia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si