După sărutul pasional cu Sorin, Natalia a vorbit și despre scandalul cu Albert Oprea, totul în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii.

Natalia a vorbit despre scandalul cu Albert Oprea

Natalia i-a adus acuze grave lui Albert după întâlnirea pe care au avut-o în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii”. Aceasta a povestit că Albert ar fi încercat să o sărute cu forța și să facă gesturi nepotrivite pentru ea.

Citeste si: Cu ce se ocupă Natalia de la ”Casa Iubirii”: ”Nu vreau să mă întorc în România”

"Daca îmi ceream scuze, îmi asumam ceva ce am făcut, dar nu am făcut. Nu am de ce să fac treaba asta. Părinții mei sunt dezamăgiți, dar mă stiu de atâta timp. Se mai sesizau și alții daca era așa, foste iubite. Eu mă deschid în fata ta și tu faci așa ceva”, a povestit Albert la vremea respectiva.

Natalia a fost dezamăgită de comportamentul lui Albert

După ce a fost eliminată, Natalia a vorbit despre gesturile pe care Albert le-a făcut și de ce a fost dezamăgită.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cuplul Bianca-Adrian, momente tensionate în Camera Roșie. Adrian este dezamăgit de comportamentul iubitei sale

"Eu am povestit ce s-a întâmplat în ziua aia. Nu am vrut să spun asta în emisiune. Nu

mai știam cum să mă comport. De aia eram mai rece. Nu prea vorbeam cu el. Nu am vrut să scot asta în emsiune. El m-a rugat să nu spun. Eu am încercat să nu spun, poate a fost sub influenta alcoolului, încercam să justific asta. Dar el nu accepta să fie refuzat. Daca nu vrei...casa e a mea, ușa e a ta. Nu m-a sărutat, nu m-a băgat deloc în seama la început. El era foarte supărat pe mine, Încercă să găsească motive să terminam cunoașterea.

Chestia asta nu mi-a plăcut. Daca tu faci așa, spun adevărul și am spus ce s-a întâmplat la date. Nu m-a mai contactat și nici eu și nici nu o să fac asta. Nu pot fi fericita pentru nefericirea altuia. Nu sunt fericita, dar am povestit ce s-a întâmplat. Nu m-am îndreptat niciodată spre el. El caută o aventura, nu o relație serioasa. Mulți mi-au scris și mi-au dat dreptate. Când eram în mașină, am zis să facem un story. Am zis să ne apropiem, era și muzica la volum mare. Date-ul a fost ok, după, s-a întâmplat totul. De asta și zâmbeam atunci."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si