Eliminată din Casa Iubirii, Natalia vorbește despre experiențele trăite în emisiune și a explicat la Culisele Iubrii ce a fost cu acel sărut dintre ea și Sorin, dar și de ce nu au putut fi cei doi un cuplu. Aceasta a spus adevărul despre direcția în care a mers relația lor și dacă regretă sau nu pașii făcuți în încercarea de a forma un cuplu.

Citeste si: Tensiuni în cel mai nou cuplu din ”Casa Iubirii”. Ce a făcut-o pe Grațiela să izbucnească în lacrimi

"Nu era să fie cu Sorin. Am zis asta de mai multe ori.
Îl văd doar ca pe un prieten. A fost un sărut. M-a sărutat Sorin, a fost din partea lui și am zis să o facem, că asta aștepta lumea de la noi, asta a încercat și el de multe ori să facă și am zis hai să fie, să ies triumfătoare din Casa Iubirii, dar nu am niciun regret că nu am fost cu Sorin." , a declarat Natalia, în platoul WOWbiz.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, acuzații dure la adresa iubitului ei. Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Declarațiile Nataliei despre relație

"Sincer, eu nu l-aș fi sărutat. Nici nu mi-a dat timp să mă gândesc, pentru că m-a luat prin surprindere. La final, când am salutat toți băieții, când am ajuns la Sorin, noi mereu aveam chestia că ne priveam și bufneam în râs, zâmbeam. Nu știu de ce, chiar câteodată când eram în casă, se uita la mine și începea să râdă.

Când am ajuns acolo l-am pupat eu pe obraz, ne-am îmbrățișat și după îmbrățișare, el a decis să mă sărute.

Citeste si: Ce spune Natalia despre sărutul furat de Sorin: "A fost sălbatic!"

Nu m-a deranjat sărutul. După aceea eram plină de emoții, aveam atâtea emoții în suflet, nu înțelegeam ce se întâmplă. A fost foarte rapid. Nu pot să spun că a fost un sărut romantic, a fost un sărut așa mai sălbatic, pasional. El demult voia să mă sărute.", a mărturisit Natalia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si