Natalia și Bianca și-au împărțit secrete cât timp concurenta a stat în Casa Iubirii, iar gesturile și acțiunile ei au fost explicate și motivate de aceasta.
Chiar dacă acum a recunoscut că nu se mai uită la emisiune, este la curent cu faptul că și-a Bianca și-a făcut o relație cu Alin și pare foarte îndrăgostită de el.

Citeste si: Emoții în Casa Iubirii. Părinții Andreei și ai lui Emanuel ajung în platou

"Nu cred că Bianca îl foloseste pe Alin, a infirmat Natalia pentru wownews. De ce? Ea singura a zis că pentru ea nu este o prioritate să ajungă cât mai departe în emisiune, ci să își găsească o persoana cu care să plece.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chestia asta, a zis-o de mai multe ori. Nu stiu adevărul, ce se spune. Eu cred că Bianca poate să stea singura și până la final fară să formeze un cuplu. Mă enervează că anumite persoane caută să formeze un cuplu să rămână în emisiune. Poate la anumite persoane asta e o prioritate, ea nu are nevoie, este foarte vocala."
Chiar dacă Natalia vorbește foarte frumos de Bianca, mai mulți concurenți nu sunt obisnuiți cu cele spuse de ea.

Citeste si: Natalia intervine între Ionuț și Larisa: "Nu acceptă anumite chestii, îmi pare rău pentru ei". Ce spune fosta concurentă despre situația din casă

"Biancai îi place să aibă ultimul cuvânt. La început m-am înțeles foarte bine cu Bianca, doar că pe final am simțit mici atacuri. S-a legat o data de mine în legătură cu sala. Am spus și problema staff-ului și a adus în discuție ea.

A încercat să scoață anumite stări de la mine, nu am simțit să îi dau curs. M-a și votat o data. Nu am înțeles, mi s-a părut nefondat. Nu am înțeles bine, nu a justificat votul. Daca așa a simțit...", a dezvăluit Bogdan, un fost concurent de la Casa Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si