Close sidebar
Close sidebar

Natalia face declarații despre Albert: “Are experiență de televiziune”

Fosta concurentă de la Casa Iubirii dă cărțile pe față în cazul lui Albert și face declarații după eliminare.

Diana Puiu,

Natalia face declarații despre Albert: “Are experiență de televiziune”

[Sursa foto: WOWbiz]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Natalia, eliminată din Casa Iubirii, vorbește în emisiunea Culisele Iubirii despre cuplurile formate, dar și despre relația de prietenie creată.Natalia a declarat că Sorin se gândește la o relație serioasă și chiar si la o familie.

Citeste si: Natalia, detalii picante de la întâlnirea cu Albert. Ce a deranjat-o pe fosta concurentă ”Casa Iubirii”

"Nu acceptă să fie refuzat. Chestia asta a și spus-o în emisiune. Pentru faptul că eu l-am refuzat, a doua zi a venit și m-a sărutat.(...) După eliminarea mea, nu m-a contactat Albert și nici eu pe el și nici nu o să fac chestia asta. Eu nu pot fi fericită pentru nefericirea altuia. Am povestit ce s-a întâmplat, nu m-aș mai fi îndreptat niciodată spre el și nici fetele din casă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Natalia din Casa Iubirii, totul despre sărutul cu Sorin și despre ce s-a întâmplat între ei

A fost eliminat, pentru a putea intra alt băiat. Nu mai avea loc în casă. Nu mi s-a părut că el caută ceva serios în casă, ci doar o aventură.", a declarat Natalia.

Reacția familiei lui Albert la scandal

Natalia susține că nu a mai luat legătura cu Albert, dar a povestit cum a reacționat mama ei la cele întâmplate. "Nu-i port pică lui Albert. Nu știu ce face, cum este, nu m-a interesat sincer. Nu îi port pică, nu urăsc pe nimeni.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț surprinzător în "Casa Iubirii". "Totul atârnă de un fir de ață"

Mami s-a îngrijorat mult și m-a întrebat ce s-a întâmplat, cum a fost, dar Albert are experiență de televiziune știe cum să vorbească, știe cum să se dea. Când vorbea cu mine, părea că tot ce spune e adevărat. El are o tehnică, pe care am văzut-o și la Larisa și la Kinga.", a mărturisit Natalia, în emisiunea Culisele Iubirii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI