Niciun concurent nu a reușit să îi fure inima Nataliei, astfel că Natalia a preferat să fie eliminată de la Caasa Iubiri, decât să formeze un cuplu cu Sorin sau Albert. 

Citeste si: Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din "Casa Iubirii", eliminat din show

Natalia a vorbit și despre faptul că nu s-a simțit atrasă de niciunul dintre ei, chiar dacă Sorin i-a și furat un sărut.

Nici după acel episod, Natalia nu a simțit nimic încât să ducă la bun sfârșit o relație. Astfel, frumoasa concurentă a ales să plece cu familia în Italia. 

Natalia duce o viață de lux în Italia

Fosta concurentă a mai precizat că nu are niciun motiv de a se întoarce în Romania,cu atât mai mult cu cât a petrecut mai bine de 13 ani în Italia:  "Eu practic am crescut aici, sunt deprinsa cu clima, oamenii. Am munte, mare. Am prietenii aici, familia. Ce fac în Romania? Cu ce mă ocup? Daca aș fi plecat cu un iubit din Casa Iubirii, aș fi rămas, dar acum să merg singura, nu”, a spus aceasta, potrivit KanalD.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Rezultate Bacalauareat.edu.ro 2022: Cum verifici online notele obţinute pe materii?

Frumoasa basarabeancă împărtășește totul cu fanii ei de pe rețelele sociale. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si