Naționala de fotbal a României a ratat barajul pentru calificarea la turneul final, chiar dacă a învins Liechtensteinul. Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la Naționala de fotbal a României.

Rădoi pleacă de la națională

„Este ultima conferință de presă ca selecționer. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri.

Cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eșecul prin a nu continua. Nu există o demisie, contractul se încheie. Am luat decizia finală de a nu continua”, a spus Rădoi la conferința de presă de după meci.

Deși au învins Liechtensteinul cu scorul de 2-0, tricolorii aveau nevoie și de victoria Macedoniei de Nord împotriva Islandei.

România a înscris prin Dennis Man în minutul opt și Nicușor Bancu în minutul 87.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Handbalul și pariurile sportive: Care sunt cele mai atractive competiții

România a jucat în alb în meciul cu Liechtenstein

„Și abia după pauză m-am dumirit: stai puțin că ăia în alb sunt ai noștri. Ăștia de la FRF au luat-o razna rău de tot, credeți-mă! Nu pot să-și bată joc în halul ăsta, schimbând inclusiv culorile echipei naționale, nu poți să schimbi așa istoria echipei.

Echipa națională a fost întotdeauna în galben, iar echipamentul de rezervă a fost roșu sau roșu cu albastru.

Dar întotdeauna a jucat cu o culoare de pe tricolor”,  a declarat Gică Popescu pentru DigiSport.

Citeste si: 95% dintre angajații FRF sunt vaccinați. Continuă campania de vaccinare în fotbalul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si