Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Natura, sursă de inspirație pentru vedetele din showbiz-ul românesc

Toamna începe în forță, cu una dintre cele mai așteptate petreceri mondene ale sezonului. Aranjate și pregătite ca de gală, vedetele și-au dat întâlnire pe terasa unui centru comercial din Capitală, unde s-au distrat în aer liber. Cu ce ținute spectaculoase au ieșit în evidență și ce trenduri se poartă sezonul acesta, vedem în materialul următor.

Redactia Stirile Kanal D,

Natura, sursă de inspirație pentru vedetele din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Culorile toamnei pot da naștere creațiilor din cele mai diverse. Așa s-a întâmplat și aseară, pe esplanada unui centru comercial din Capitală, unde întreaga suflare din showbiz-ul românesc s-a conformat tematici impuse de eveniment: vestimentație în culorile toamnei. Iar una dintre vedetele care au atras toate privirile a fost frumoasă actriță Anca Turcașiu, care la 53 de ani arată precum o adolescentă.

Citește și: VIDEO- Ce modele de unghii preferă vedetele noastre? Dana Săvuică alege mereu modelele foarte scurte și culorile care exprimă vacanță

Anca Țurcașiu, actriță: „Te rog să apreciezi și cerceii care sunt în nuanță, niște flori. Este o ținută pe care o am în garderobă și m-am gândit că e potrivită.”

Vedetele și-au demonstrat creativitatea vestimentară în nenumărate feluri 

De la accesorii florale și până la haine în culori puternice, de toamnă, vedetele și-au demonstrat creativitatea vestimentară în nenumărate feluri.

Sânziana Buruiană: „Am zis să fim în tematică, cu flori, cu natură, ne pregătim de școală, de grădiniță. Pregătim aparatul și dragii mei ne aflăm la cea mai tare petrecere.”

Iuliana Marciuc: „M-am gândit la cerul albastru și la îngerii care sunt mereu alături de noi.”

Cristina Cioran: „Am deschis dulapul, hainele au căzut pe mine și nu eu m-am urcat pe ele, ele s-au urcat pe mine.  Am o pălărie de la pălărioți, am colanți și o bustieră și ceva pe deasupra.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, a ales o vestimentație clasică, dar versatilă.

Monica Davidescu, actriță: „Orice floare are ceva roșu, sunt flori cu puțin roșu.”

Aurelian Temișan, actor: „Mie îmi place movul, lila-ul, dar am zis că e prea cald pentru sacou așa că m-am îmbrăcat mai lejer, cât să o însoțesc pe doamna.”

La polul opus, una dintre artistele noi generații a optat pentru ceva mult mai sexy.

Misty, influencer: „Colours of nature, m-am gândesc la culorile toamnei, pentru că a venit toamna și am vrut culori de toamnă. Te poți juca o faci mai cuminte, dar în seara asta o lăsăm mai de vară, a venit toamna dar mai forțăm un pic notă.”

Indiferent că e vorba de culoare sau de model, fiecare dintre vedete a înțeles să adapteze conceptul vestimentației de toamnă. Iar dacă unii au improvizat pe moment, alții au mixat diverse piese astfel încât aspectul final să fie în stilul care i-a consacrat.

Mihai Mitoșeru, vedetă Kanal D: „Am o relație specială cu natura, eu sunt și plătit în natură. În sensul că cei care trebuie să-mi dea banii vin în parc și îmi dau banii sau în pădure, și m-am gândit să-mi iau un tricou corespunzător, în rest în alb pentru că încă mai e vară, măcar în sufletul meu.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Denise Rifai, vedetă Kanal D: „Eu sunt foarte hotărâtă întotdeauna. Chiar am fost la redacție pentru că ridicăm acum emisia, avem „40 de întrebări”, duminică. Am zis să fie ceva repede, proaspăt și să nu necesite foarte multă pregătire.”

Francisa, cântăreață: „Am ales un print cu care mă teleportez undeva prin Africa, unghiile mele duc către albastrul, azuriul Oceanului Indian.”

Un lucru este sigur: vedetele noastre vor avea timp să experimenteze diverse stiluri și ținute pe parcursul acestei toamne, căci sezonul petrecerilor mondene este abia la început și se anunță a fi unul foarte aglomerat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI