Close sidebar
Close sidebar

Ne bucuram la reduceri, insa nu stim ce pericol ne paste! Cand vine vorba de piese auto, nu e bine sa ne zgarcim. Iata de ce!

Pericolul vine la pret redus, in chip de super-oferta! Nu este nicio exagerare cand vorbim de piese auto la mana a doua folosite pentru sistemul de franare sau de directie. Cei care vor sa faca economii se joaca de multe ori cu siguranta lor si a celorlalti soferi. Cum putem sa ne limitam cheltuielile fara riscuri, va spunem in rubrica stirilor Kanal D "Cat te costa?"!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parcul auto din Romania numara peste 7 milioane de vehicule, din care 5 milioane si jumatate sunt autoturisme.  Asadar, piata pieselor de schimb valoreaza bani grei.
Sunt situatii in care o piesa  la mana a doua inseamna un risc greu de imaginat.
Asadar, nu trebuie sa optam pentru jumatatile de masura.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mai adaugam piesele pentru sistemele de directie sau de franare. Daca le montam uzate, ne supunem unui risc urias.
Ceva ieftin astazi poate insemna o reparatie costisitoare in viitor.
Cand ceva e mult prea ieftin, atunci la mijloc e o problema. Pana data viitoare, nu uitati sfatul meu de aur: aveti mare grija de banii dumneavoastra!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI