Asa arata o calatorie cu microbuzele care circula intre Capitala si localitatile din jur. O echipa a stirilor Kanal D a mers pe mai multe astfel de rute. Iata ce nereguli a gasit!

Ne urcam in microbuzul de la Tamadau Mare, la 40 de kilometri de Bucuresti, iar surprizele ne asteapta inca de la inceput... Reusim sa ne asezam pe scaunul improvizat si realizam ca nu avem aer conditionat, in conditiile in care afara sunt 30 de grade Celsius, iar microbuzul este umplut pana la refuz de oameni.


Ulterior aflam ca masinile sunt dotate cu aer conditionat, insa soferul nu il porneste…

Citeste si: Microbuz spulberat de tren în Timiș

Scaunele nu doar ca sunt rupte, dar mai sunt si foarte murdare, fie de praf, fie chiar de pamant. Iar calatorii spun ca se poate mult mai rau. Ajungem intr-un final in Bucuresti si mergem sa cerem bilet soferului in schimbul celor 7 lei pe care i-am platit. Alta ruta, aceeasi poveste. Daca vrei bilet, trebuie sa-l ceri!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Oamenii spun ca ceea ce am filmat se intampla frecvent.

Cei mai multi soferi nu ofera bilet, nu pornesc aerul conditionat si primesc in microbuz mai multi oameni decat numarul de locuri prevazute.

Iar la ce conditii sunt, nu e de mirare ca multi cauta variante alternative! Autoritatile cunosc aceste probleme si ii amendeaza pe soferi. Insa controalele par sa nu ii sperie pe transportatori. Si nici amenzile nu ii incurca, avand in vedere ca profiturile sunt mai mari decat sanctiunile primite.

Spre exemplu, pentru depasirea numarului de pasageri, amenda este de 9 mii de lei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si