Neagoe Stefan Alin avea 11 ani atunci cand a disparut. A plecat impreuna cu fratele sau mai mare catre casa bunicilor venind din localitatea unde locuia tatal lor. Doar fratele cel mare a ajuns acasa iar Stefan Alin nu a mai fost vazut vreodata. O disparitie ciudata cu multe necunoscute.

Citeste si: Vești triste despre Sebastian, copilul dispărut fără urmă. Au apărut noi indicii în acest caz

Pe 19 iulie 2014 baietelul de 11 ani a plecat catre casa bunicilor cu fratele mai mare si cu un verisor. Veneau de la locuinta lor din comuna Recea si se indreptau catre satul Viasu unde locuiau bunicii. Se pare ca cei trei au avut o altercatie pe drum iar copilul de numai 11 ani s-a speriat si-a luat-o intr-o alta directie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nimeni nu stie unde a plecat baietelul iar declaratiile celor doi au fost contradictorii. Se pare ca fiecare din familie stie o alta versiune a ceea ce s-a intamplat in acea zi si isi schimba mereu povestea. L-am gasit si pe verisorul celui disparut si acesta a venit cu versiunea lui.

Nimeni nu știe nimic de Alin

Lucrurile au parut inca de la inceput neclare in acest caz.

Fiecare spune altceva si nimic nu pare a avea o logica despre ce s-a intamplat in ziua disparitiei. „Copilul cred ca a fost luat si urcat intr-o masina si a fost luat de cei care l-au urmarit si l-au dus.” a transmis bunica băiatului.

Micutul Alin a disparut fara urma si nimeni nu stie nimic. Parca nici n-a existat. Este straniu ca nimeni nu l-a observat si parca s-a evaporat din mijlocul unui sat destul de populat.

neagoe alin a dispărut de 7 ani
Neagoe Alin Ștefan a dispărut fără urmă.[Sursa foto: Google]

Alin Stefan provenea dintr-o familie dezorganizata. Nu a dus o viata usoara pana la data disparitiei si a trebuit sa lupte cu lipsurile si cu nepasarea celor ce aveau datoria sa-i ofere siguranta si protectie. Singurul om care l-a iubit si a incercat sa-l protejeze a fost bunica lui. Cea care si astazi il asteapta in poarta casei cu speranta ca intr-o zi il va revedea.

Citeste si: A șaptea zi de căutări. Sebi, în vârstă de 7 ani, a dispărut fără urmă. Mama copilului are o ipoteză șoc

Un copil de 11 ani a disparut fara urma pe drumul catre casa. De aproape 7 ani nimeni nu a aflat ce s-a intamplat cu el si nici daca este viu sau mort. O disparitie care lasa multe semne de intrebare si care ne arata clar ca traim intr-o lume unde copii nostrii nu sunt in deplina siguranta.

Citeste si: O parte din căutătorii lui Sebastian s-au retras! Ce au găsit anchetatorii până acum


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si