Close sidebar
Close sidebar

Neatentia i-a costat viata pe doi batrani din Moldova! Amandoi au murit dupa ce au fost supulberati de masini

Unul dintre accidente a fost surprins de camerele de supraveghere. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ultimele clipe ale batranului de 86 de ani sunt surprinse de camera de supraveghere a primariei. Pensionarul trece prin fata celor doi oameni si traverseaza strada, dar nu pe trecerea de pietoni. Fatal e ca, in acelasi timp cu el, vine ca glontul pe sosea un sofer care nu are de multa vreme permisul in buzunar. Tanarul isi spulbera vecinul intr-o secunda!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul nu a avut nicio sansa. Vecinul sau venea cu viteza, iar reactia batranului a fost sa sara in fata masinii, nu sa se dea in spate. Imediat dupa imapct, masina soferului de 18 ani s-a rasturnat.

In judetul Botosani, un alt batran a cazut victima unui accident. Omul era pe bicicleta cand un camion l-a spulberat de pe sosea.

Cel mai probabil, batranul, care avea probleme si cu auzul, nu a mai avut timp de reactie. Nenorocirea putea sa capete alte proportii, daca buteliile ar fi explodat. Disperat sa-l evite pe biciclist, soferul a tras de volan si a intrat cu camionul in sant.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI