Close sidebar
Close sidebar

Nebunie in Vama Nadlac, la iesirea din tara. Tiristii au stat ore in sir ca sa iasa din Romania - "E o bataie de joc inimaginabila"

Greu sa intri, dar si mai greu sa iesi! A treia zi de Pasti a venit cu haos, la punctul de frontiera Nadlac. Mii de oameni au asteptat, chiar si ziua intreaga sa treaca granita. Obisnuiti cu cozile interminabile, cativa tiristi au gasit cum sa-si omoare timpul.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceai turcesc, rosii turcesti, castraveti turcesti, coada romaneasca.

Ca sa-si omoare plictiseala, soferii de TIR au intins masa la marginea drumului. Iar cui bataia de joc i-a taiat pofta de mancare si-a indulcit asteptarea cu un ness tare. "Chiar va rugam sa le aratati tuturor ce se intampla in Romania. E bataie de joc. Doamna ministru sa se duca sa faca altceva. Ciobanie, nu asta.", spun oamenii suparati.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Si astazi, coada lunga cat o zi de post s-a intins pe 13 kilometri. Asta desi, vinerea trecuta, doamna ministru anunta ca, la finalul sarbatorilor, se va cricula snur, la granita!

In realitate, trecerea de la Nadlac arata asa: "Nu face nimeni nimic. Doar iau bani, fura. Atat. Nu au mai invatat altceva. In tara asta se fura. Uitati-va si dumneavoastra: mizerie, gunoaie, sobolani, caini. 

Asta-i Romania.", se plang tiristii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI