Close sidebar
Close sidebar

Neglijenta a ucis o femeie de 39 de ani! Femeia a asteptat pe holurile spitalului pana a murit!

Neglijenta e boala necrutatoare in spitale, iar daca mai aveam vreo indoiala, tragedia petrecuta astazi la Sibiu ne confirma ca bacteriile nu sunt singurul nostru inamic! O tanara de 39 de ani a murit pe holul spitalului judetean, dupa ce a asteptat prea mult sa fie consultata de un medic. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele doua, mama si fiica, au fost pana-n ultima clipa impreuna. Abia se despartisera, cand fata a sunat-o speriata.

In 10 minute, amandoua ajungeau cu taxiul la spitalul judetean. Pe holul unitatii, Maria avea sa inceapa o lupta nu doar cu moartea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mama ei sustine ca a incercat de mai multe ori sa ceara ajutorul cadrelor medicale insa in zadar. In tot acest timp, tanara se stingea pe holul unde asteptau sa fie primiti si altii.

Nimeni n-a vazut ca ii e rau... Ingrijorata, femeia a decis sa-si urce din nou fata intr-o masina si sa o duca la Spitalul Militar. Nici aici Maria n-a fost  ajutata.

Retrimisa de medicii de la Militar la Judetean, Maria a intrat direct in camera de garda. Prea tarziu insa pentru tanara care s-a stins la doar 39 de ani, in urma unui infarct ale carui efecte erau mai mult decat vizibile.

Luati la intrebari, cei raspunzatori se leapada de acuzatiile mamei indurerate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI