Negresă. Ingrediente pentru blat:

4 ouă

250 g zahăr

250 g făină

200 ml lapte

100 g unt

1 praf de copt

4 linguri cacao

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Negresă

Citeste si: Tort de cozonac. Un desert ingenios din resturile de cozonac ce au rămas de la Paște

Negresă. Ingrediente pentru glazură: 

80 g unt

4 linguri apă

4 linguri zahăr

2 linguri cacao

Negresă

Citeste si: Clătite cu dovlecei. O rețetă simplă, un aperitiv delicios- rece sau cald

Negresă. Ingrediente pentru decor:

nucă măcinată

fulgi de nucă de cocos

Negresa. Cum se prepară:

Separi albușurile de gălbenușuri și bați spumă albușurile cu zahărul până obții o bezea lucioasă.

Peste gălbenușuri, adaugi untul topit apoi cacaua, laptele, praful de copt și făina în ploaie. Încorporezi albușurile bătute spumă în această compoziție.

Negresă

Citeste si: Salată de ouă. Transformă într-un preparat delicios ouăle rămase de la Paște. Rețeta simplă

Toarnă compoziția într-o tavă tapetată și dai la cuptor 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

Pentru glazură, așezi apa și zahărul pe foc. După primele clocote, adaugi untul și cacaua. Lași să fiarbă 3 minute pe foc mic.

Citeste si: Puiul de tara, singurul care isi pastreaza savoarea. Care e secretul

Tai negresa în tavă și adaugi glazura. Tăvălești negresele prin nucă măcinată și nucă de cocos, după preferințe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si