Clătite cu dovlecei. Ingrediente:

2 ouă
o cană apă minerală( sau lapte)
un dovlecel potrivit
2-3 linguri ulei
mărar
pătrunjel
sare, piper
o cană făină
caşcaval ras (câte 2 linguri pentru fiecare clatită)

Clătite cu dovlecei

Citeste si: Scovergi ca la bunica acasă. Rețeta originală. Află care este ingredientul secret!

Clătite cu dovlecei. Mod de preparare:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dovlecelul se curată de coajă, se rade, se presară cu sare şi se scurge foarte bine de zeamă. Se bat bine ouăle cu sare şi un praf de piper, se adaugă apa minerală, uleiul şi făina. Amestecăm bine să se uniformizeze compoziţia.

Clătite cu dovlecei

Citeste si: Gogoşi de post. Ingredientul secret din rețeta bunicii care le face mai pufoase și mai aromate

La sfârşit adăugăm dovlecelul şi verdeaţa tocată mărunt. Lăsăm compoziţia la frigider pentru 15-20 de minute să se odihnească.

Citeste si: Clătite. Secretul clătitelor pufoase

Clătite cu dovlecei

Prăjim apoi clătitele până se rumenesc pe ambele părti (dacă folosiţi o tigaie de teflon nu e nevoie de ulei la prăjit). Le scoatem şi cât sunt fierbinţi, le umplem cu caşcaval ras şi le rulăm sau le împăturim în patru.

Se pot de asemenea umple cu cremă de branză.

Citeste si: Prajitura cu un singur ou! Cum se pregateste desertul delicios


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si