Nella este în continuare în Belgia şi îşi vede de viaţa sa, aşa cum fostul ei soţ îşi continuă cariera, aşa cum şi-a dorit. Pe pagina sa de socializare ea a postat un citat, în care se vorbeşte despre oamenii care sunt trecători prin viaţă.

"Sunt mulţi oameni pe care i-am pus în cutiuţe.

Oameni cărora le port un adânc respect şi o imensă recunoştinţă. Altora cărora le dau iertarea mea în fiecare zi. Câţiva pe care i-am purtat în braţele iubirii pe care am ştiut într-o formă sau alta să o ofer. Şi îmi plac oamenii din cutiuţe. Toţi m-au învăţat câte ceva, m-au modelat şi m-au făcut cine sunt. Mi-au dat libertatea de a fi cât au fost sau abia după ce au plecat. Mi-au construit speranţe. Mi-au dat ochii lor să mă văd prin ei. Şi unde nu-mi plăcea ce văd, încercam să mă schimb. Până n-a mai fost loc de schimbare. Fiindcă schimbarea trebuie să fie de ambele părţi ale baricadei. Nu poţi să construieşti un pod dacă dincolo de apă nu-i un mal care să te aştepte. Şi când vezi că nu te mai aşteaptă nimic, te opreşti din schimbat. Din construit.
Pentru că unii oameni trebuie ascunşi în cutiuţe pentru a le păstra nefrântă amintirea şi a nu lăsa urâtul situaţiei să se răsfrângă şi asupra lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De aceea am mulţi omanei în cutiuţe. Oameni pe care ştiu că nu i-aş mai scoate de acolo, oricât de multă singurătate mi-ar oferi viaţa, fiindcă drumul lor prin viaţa mea s-a încheiat. Şi sfârşiturile trebuie să rămână sfârşituri, fiindcă din ele nu poţi să construieşti începuturi cu acelaşi om. Aşa cum şi morţii dezgropaţi nu învie doar pentru că ai dat pământul de pe ei la o parte..."

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si