Nelson Mondialu și-a cerut scuze atât urmăritorilor cât și fiului său și Biancăi de la Puterea Dragostei:

"Bună ziua dragii mei urmăritori! Dominlor, auziți aici, suntem încă în săptămâna patimilor. Să știți că e adevărăciune! Am fost un câine. Am fost un câine rău. Scuzați comparația, pentru că ei sunt iubiți. Am fost un câine rău, am fost hăituit. Am fost hăituit virtual. Eu om educat și civilizat m-am lăsat hăituit de acele persoane rele.


Iertare, îndurare cer vouă publicului. Ținând cont cu data de astăzi, fac un anunț, nu în disperare, din inimă casa Puterea Dragostei vă rog frumos să dați mare atenție la vorbele mele: Livian și Bibișor hadeți acasă. Haieți la Cluj! S-a rupt inima în două. Bibișor e încă o copilă care pășește acei pași ai copilăriei. Inocență. Ea nu a greșit, ea a fost dusă cu zăhărelul și acel zăhărel a costat. De aceea fiule, ai un tată super estimat. Ai un tată care valorează milioane de euro, kilograme de aur și multă multă minte la pachet. De aia fiule, să știi că te aștept cu Bibișor acasă să aveți viață frumoasă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei pune punct speculațiilor. Spune tot adevărul

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei pune punct speculațiilor:"Nici vorbă de așa ceva!"

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Cu ce se ocupa Ligi de la Puterea Dragostei înainte de a veni la emisiune?

Oconaș, iartă-mă, iartă-mă că am avut acel comportament ieșit din comun.

Că știu că dacă mă ierți tu mă iartă și Bibișor.", a spus Nelson Mondialu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si