Nelson Mondialu și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare, din nou. Tatăl lui Livian de la „ Puterea Dragostei ” și-a strâns o gașcă de copii și au pornit la colindat, chiar dacă mai sunt în jur de 20 de zile până la Crăciun.

Bărbatul și-a luat pijamalele cu tematică de Crăciun. Alături de el au venit câțiva „moși Crăciuni”, dar și un ren, și au dat startul colindelor.

Colindătorii au fost echipați corespunzător, în contextul pandemiei generată de virusul Sars-cov-2. Toți au avut masca chirurgicală la ei.

nelson mondialu la colindat
Nelson Pop a plecat la colindat.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Jitaru de la „Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația cu Aya

Citeste si: Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", declaraţii şocante despre primul ei iubit: „Un copil manipulat..."

Anul acesta, sărbătorile de iarnă se vor desfășura în contextul pandemiei de COVID-19. Colindătorii nu vor mai pleca din casă-n casă, iar oamenii vor fi reticenți atunci când vor lua decizia de a deschide ușa necunoscuților.

Colinda lui Nelson Mondialu

Anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, Nelson Pop își lansa prima colindă de Crăciun. Melodia se intitulează „Colinda Ardealului” și a strâns până acum 3,2 milioane de vizualizări. Nelson Mondialu s-a bucurat de succesul datorat de apariția colindei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si